Sponset innlegg i samarbeid med Coolstuff //

God kveld alle sammen.

Mandag, for snart en ukes tid siden fikk jeg en stor pakke tilsendt i posten fra Coolstuff. I den var det mye rart, men ganske så smart! I og med at jeg tenkte å vise dere disse produktene jeg har fått tenker jeg å dele de opp slik at det ikke skal bli så tungt innlegg å lese for dere, og at det ikke blir for mye blanding.

I dag har altså min mor og far 23 års bryllupsdag og tenkte derfor å feire litt ekstra med en god dessert, som da ble vafler. Men disse er ikke laget som vanlige hjertevafler, de er formet som en skål. Dette er virkelig så elegant og genialt å servere, og gjestene blir imponerte. – Jeg ble iallefall imponert! Disse kan du servere med is, bær, altså.. ja det du selv foretrekker. – Nam-nam.

KitchPro Duo vaffelskåljern har dobbelt vaffeljern som lager to skålformede vafler omgangen. Denne er kjempe effektiv og er ferdig på under 3 minutter. Du trenger heller ikke tenke på «grisete» påføring av smør og matfett i jernet, fordi den brenner seg ikke fast.

Tips: Vaffelskåler kan brukes til mye mer enn bare dessert: Fyll dem med egg og bacon til en deilig frokost, eller lag røre av maismel og server tacos på en helt ny måte. Om du fortsatt ikke skulle være overbevist om vaffelskålens fortreffelighet, så tenk bare på hvor mye enklere oppvasken blir når du allerede har spist opp skålen som maten ble servert i.

For å få mer informasjon om dette geniale vaffeljernet klikk deg inn her.

Håper dere likte innlegget, nå er det rett i sengen med en film før arbeidsuken starter igjen.