Hei på dere, da er det tid for å svare på spørsmålene jeg har fått fra dere. Jeg svarer på de som kom i kommentarene på inlegget og de som kom inn på Instagram. Vel, here we go!

Hvor får du inspirasjon til stilen din? 

– Vel, stilen min er ganske så blandet men jeg blir inspirert hver eneste dag av Instagram-profiler som jeg følger. Jeg elsker å teste og prøve ut nye stiler. Men min helt klare favoritt jeg alltid blir inspirert av og elsker stilen deres er Anniken Jørgensen, @annijor og Anette Hovland @anettehhovland.

Hvilke produkter bruker du i ansiktet, mot kviser og urenheter?

– Dette spørsmålet er veldig interessant! Før slet jeg utrolig mye med urenheter og kviser i huden min. Jeg så rett og slett ikke ut! Selvtilitten sank skikkelig pga dette. Men jeg begynte med to ting som hjalp meg så sinnsykt mye. Det var for det første p-piller og daglig hudrens av Mary Kays egene serie mot urenheter og kviser. Daglig rens av huden min nå er en annsiktbørste fra FOREO og en rensekrem fra Clarins. – Dette gir huden min glød, fuktighet og fjerner døde hudceller. Jeg vil abslolutt anbefale FOREO mot kviser.

Hvor jobber du/har jobbet?

 Jeg startet min første jobb hos Bianco Footwear, der jobbet jeg nesten ett år – før jeg sluttet på bianco ble jeg også ansatt i drømmejobben min – siden jeg var liten, på Bikbok. Det ble utrolig mye med to jobber + videregående så derfor valgte jeg å avslutte min stilling på Bianco, desverre og fokusere mer på Bikbok – der var det nok å gjøre.  

Når jeg var ferdig med mitt andre år på Videregående – salg og service gikk jeg ut som lærlig. (Dette skal foregå i 2 år før jeg går opp til fagbrevet. Jeg har enda ett år igjen av lærling før jeg skal opp. (Gledings) Da startet jeg som selger hos Toyota Fredrikstad. – Hadde det kjempe artig der med gode kollegaer, men det føltes ikke riktig. – Dette gjorde at jeg byttet over til vår familie bedriften som pappaen min driver. Der stortrives jeg, lærer mye og har spennende arbeidsdager. Itillegg går jeg nå også på nettstudier – stortrives.

Trener du? I såfall, hva?

– Ja, jeg trener på Spenst. – Jeg prøver å trene minst 4 ganger i uken, dette gir meg enda større livskvalitet og energi i hverdagen. Helt sykt hva kroppen gjør med en økt.

Jeg trener mye forskjellig, jeg elsker å løpe så derfor tar jeg som regel alltid en halvtime – 40 minutter på mølla med forskjellige intervaller. Jeg elsker å kjenne på det å mestre og se resultater!

Min neste elsker er TRX øvelser. Dette er noe jeg har ett elsk – hat forhold til! Dette gir meg effektive resultater og du jobber beinhardt med kroppen din. Jeg tar en rekke forskjellige øvelser for hele kroppen.

Styrketrening og vekter – for de store muskelgruppene. Der pleier jeg å ta 8 til 10 repetisjoner for hver øvelse. Siste er høyintensiv sirkeltrening i 7 minutter med egen kroppsvekt. – Denne er beinhard.

Jeg pleier også å være med på gruppetimer når det passer seg, mine favoritter der er spinning i 55 minutter, StramOpp, Bodypump og Corebar.

Hva synes du om Sarpsborg?

– Jeg er født og oppvokst i Sarpsborg. Her har jeg alltid stor trivdes med gode venner og familie. Sarpsborg er en fin passe liten by å bo i, synes jeg. Kort vei til så mye.

Hva bruker du av sminkeprodukter? 

– Nå bruker ikke jeg så mye sminke, men here u go;

  • Hudsminke: Foundation fra Frøya, solpudder fra The balm og min Rouge er fra Chanel.
  • Lepper: Alltid Elizabeth Arden lip balm, Clarins lip balm og min nyeste Clarins mint lip oil som gir en plumper – denne har jeg forelsket meg helt i!
  • Øyne: Nå har jeg vipper men når jeg ikke har det bruker jeg min trofaste fra Clarins so long mascara.

    

Hvordan tørr du å gjøre så mye drastisk og uforventende? btw I love it! 

– Haha! Ja si det, jeg som sagt elsker jo alltid å utforske nye ting og hoppe i det. Akkurat på den fronter er jeg veldig sponstan av meg. Hvis jeg ser eller tenker ut en ting så MÅ jeg utføre det eller så legger jeg det aldri ifra meg. Men det elsker jeg!

Hvor mye har du tenkt til å blogge i uken? 

– Vel, jeg tar det litt som det kommer. Jeg får utrolig mye ideer som plopper inn i hodet mitt og da bare må jeg utføre eller lage det der og da. Så det er litt uvisst – men jeg skal iallefall publisere minst tre ganger i uken, så får vi nå se utover. Jeg har så mye på lur, hi-hi.

Hvor gammel er hunden din og hva heter den?

– Lille vakringen min, Eddie er 9 år gammel. Han begynner å bli gammel nå – men verken føles eller ser ut som det. Han er verdens snilleste og er en skikkelig sjarmør som du ikke klarer å motstå.

God søndag!