For litt siden pusset jeg opp en av veggene på rommet mitt. Jeg fikk så utrolig mye inspirasjon og bare måtte fullføre min plan i hode.

Denne veggen er inspirert av stilen; Harmonisk og ett lite snev av «luksus».

Mitt valg for fargen på veggen var super enkel, jeg visste akkurat hva jeg skulle ha. Det var en blå vegg, med ett spill av harmoni, rolig atmosfære og god å se på. Den gir meg ro i både sjelen og øynene hver gang jeg ser på den. Navnet på fargen er, Decoblue, av Jotun Lady. En slik farge passe virkelig i hvilket som helst rom.

Helt ærlig, er jeg for glad i å ordne og styre at jeg veit ikke hvorfor jeg ikke bare får meg mitt eget sted der jeg kan kose meg med enda flere rom, der jeg har frie tøyler. Vel.. Jeg får vente litt til, slik at jeg er ferdig utdannet og har nok økonomi til mine store planer. Jeg skulle virkelig ønske jeg var ferdig nå og at jeg kunne startet opp mine drømmer og planer. Hos meg er fingrene ekstremt rastløse – hehe. Jeg får selvfølgelig lov til å ordne mye hjemme og båten vår, og det er jeg veldig takknemmlig for, siden dette er noe som gjør meg glad, konsentrert og inspirert.

Jeg elsker også å være kreativ, med en mening. Denne hensikten var å spare penger. Marmor hylle er noe jeg alltid har drømt om, men dette er fryktelig dyrt. Jeg hadde skaffet meg to hylle «holdere» som selve hylleplaten skal ligge på. – Her kan du selv velge hvilke materialer du vil ha, treverk, marmor, glass m.m. Men i min plan skulle jeg ha marmorhylle, som må skjæres til mål – fryktelig dyrt. Og der kom en liten kreativ ide som jeg hadde fanget opp på Europris. Der hadde ett skjærebrett lager av marmor (lignende) og treverk rundt, for 199,- Jeg kjøpte med meg to stk hjem, der jeg knakk av treverket rundt og plasserte disse to platene sammen. Og resultatet ble perfekt;

Hylleholder – house decor,  Marmorplater – Europris

Vase – Kahler, Fjær – kremmerhuset, Timeglass med sand – Jysk, Lysestake – H&M home, Bok – Chanel

Her kommer resten av min lille inspirasjonsvegg og interiør.

Lysestake – Kahler // serie globo, Armgjenstand – Home decor, Cactus – Nille

Gulvlysestake – Kahler // serie globo

Lampe – Chlas Olson

KATE MOSS

COCO CHANEL // OSLO

Alle bildene er fra Desenio.no, anbefaler alle å ta seg en titt inne på denne siden for mye inspirasjon og passende bilder til alle rom. – Bilderammene er fra Kremmerhuset og Europris.

Helhetsbilde av veggen.

Håper dere likte innlegget om mitt interiør «verk».

Kiss&hugs