Sponset behandling 

Hei mine flotte, denne uken har bare flydd fra meg. Søndag allerede!

Jeg har vært så heldig å fått satt på vipper av vakreste Ashti. Ashti driver en nydelig salong midt i Sarpsborg sentrum, med navnet Ashti Skincare. Hun har en mastergrad i vipper og er ei utrolig dyktig jente, som har drevet med dette i mange år. Jeg ble imponert over resultatet og hvordan hun klarer å tilpasse vippene mine slik at det blir naturlig for mine øyne, som ble helt stunning. Resultatet er jeg strålende fornøyd med. – Jeg skal så klart forsette hos hun.

Ashti er ei kjempe dyktig, behagelig og effektiv jente, så jeg vil anbefaler henne på det sterkeste! Det som ga meg hakeslepp er at hun tok ett nytt sett vipper på under en time! Jeg kan bli utrolig rastløs iblandt når jeg ligger på benken, så dette passet meg ypperlig at tiden og dyktigheten med hendene ga så flotte resultater.

Jeg vil veldig gjerne anbefale henne på det sterkeste. Hun har utrolig mye erfaring, dyktig kjempe søt jente, som legger sjelen sin i dette. – Hun velger kun de beste produktene med kvalitet som gir ett naturlig resultat og akkurat slik du ønsker det. I dette samarbeidet vil vi gi også gi ut -10% rabatt på behandlingen – vippeextensions til dere vakre lesere. For å kunne ta i bruk denne rabatten må du nevnet «Stine1» ved bestilling av time hos Ashti Skincare. For mer informasjon om priser og bestilling av time, klikk deg inn her.

Jeg har aldri vært så fornøyd med vippene mine som jeg er nå.


Pst. Hun kommer med noen kjempe spennende nyheter som jeg veit dere vil like – om ikke så alt for lenge. Dette er jeg er så heldig å få lov til å delta i. – Så følg henne slik at du får med deg dette. 

Hennes Instagram: @ashtiskincare // Hennes Facebook-side: Ashti Skincare. 

Unn deg selv noe fint, du fortjener det! ♥   

– Tusen takk, Ashti.