1. Jeg er egentlig født med platinablondt hår. – og da snakker vi skikkelig blondt. Jeg farget det i 10. klasse og forble brunette noe jeg trives ganske godt med, mye mer enn blondt. Har aldri angret på valget.

2. Jeg klarer IKKE å sove før det er ryddig rundt meg, og at alt ligger på en rett plass på rommet jeg sover i. – haha, huff. Rot er min værste fiende. 

3. Er det noe skikkelig dårlig så er det en ting, hvis jeg finner noe jeg liker så SKAL, SKAL, SKAL jeg ha det. Uansett energi og penger – klarer bare ikke å legge det i fra meg.

4. Jeg elsker å handle og selge på brukt-appen Tise, dette pga alt det fine man kan få til en billigere penge. Og når du selv har solgt noe, får man en godfølelse ved å spare pengene eller fortjene å kjøpe seg noe nytt – hihi. 

5. Jeg har så mye klær at pappa blir redd og like sjokket hver eneste gang jeg drar ut klærne mine for å rydde i skapet. Jeg kan seriøst lage en seng av de … neineinei!

6. Jeg blir lei av klesplagg etter kun en gangs bruk og føler jeg aldri kan ha på meg det igjen. – Det er bare kjempe kjedelig. 

7. Før så var jeg utrolig sjenert, dette har jeg forandret meg til stikk motsatt. Det er så godfølelse.

8. Jeg smiler og er glad seriøst store deler av hverdagen min. Jeg er faktisk en person som svært sjeldent blir sint. – både bra og dårlig. 

9. Jeg ELSKER å lage mat, spesielt fra bunn av. Er det en som har ansvar for middagen hjemme hver dag så er det meg, faktisk. Det har jeg gjort siden jeg gikk på barneskolen.

10. Dusjen er min aller beste venn. Jeg kan stå i over en time, også dusje flere ganger om dagen. 

11. Jeg klarer seriøst ikke raping, det er noe av det ekleste jeg hører.

12. Jeg blir skikkelig deprimert i disse månedene som kommer nå, når mørket faller. Jeg får en slags følelse at jeg blir kvelt av mørket.

13. Jeg har en helt elendig blære. Jeg må tisse hele tiden. Spesielt på situasjoner det ikke passer seg i.

14. Jeg er skikkelig dårlig med å fylle bensin på bilen, selv når jeg veit veldig godt at det er lite igjen. Kjører ofte så langt siste kilometerene rekker.

15. Jeg har en helt elendig hukommelse og må nesten skrive ned alt i notater og kalendere.