Sponset innlegg i samarbeid med Foreo. 

 

Dette er en av den beste hudskrubben jeg noen sinne har vært borte i. 

Jeg fikk tilsendt denne i posten, for en ukes tid siden. Etter førstegangsbruk klarer jeg meg ikke en dag uten. Jeg bruker den både morgen og kveld.

Foreo Luna Play kan brukes både av kvinner og menn. Denne gir ett effektivt resultat ved hjelp av de små børstestrålene og virbrasjonen ved hjelp av en skånsom og forsiktig, langsom bevegelse rundt ansiktet. Dette skal gjøres kun på ett minutt, over hele ansiktet.


Hvorfor du bør bruke Foreo Luna Play? 

Foreo Luna play fjerner sminkerester, minsker porer og kviser, fjerner forsiktig døde hudceller, glatter ut huden, og man sitter igjen med en ren og fresh følelse etterpå. – Denne etterlater en vakker glans i huden. 

Min er i fargen; Sunflower Yellow 

Foreo finnes i mange forskjellige størrelser og prisklasser. – Foreo Luna Play ligger på kroner 299,- og gir en god introduksjon for deg som ikke kjenner til Foreos produkter, og er usikker på om det er noe for deg. Dette vil være en fin start på ett fantastisk Foreo – liv du ikke vil klare deg uten. Jeg er allerede bitt av basillen og kommer til å gi meg selv enda ett Foreo-produkt.

Fordelen med denne er at den er super enkel å bruke, liten og lett å ta med seg over alt og gir en maksimal rengjøring for en enkel hverdagsrens. Har du lyst på en kan du klikke deg inn her. (Finnes også på Nelly.com, Vita, H&M osv).

Jeg renser huden min med Clarins, men finnes også tilhørende produkter til Foreo. 

IMG_1350

God Mandag!