Du og jeg har noe til felles, vi er mennesker, sensitive men sterke mennesker.Og vi blir lurt og overkjørt av tankene våre.

Hvorfor vi akkurat gjør det? – jo det er fordi vi har ingen andre enn oss selv til å tenke, derfor blir det slik. Vi er veldig flinke til å tenke om alt som er positiv om oss til negativt. Og tro meg, tankene dine har ikke rett. Hvis det er noe som dukker opp i hodet ditt som forteller deg at du ikke er bra nok, fortell de tilbake «jeg er faen i meg bra nok». – for du er det.

Vi sammenligner oss med andre, hvor vi målet oss opp til en eller annen «utvalgt», som liksom har «alt». Selv når du sammenligner deg med andre, blir det ikke bedre, dette kommer deg bare til å føle deg enda mer elendig. Men han eller hun du sammenligner deg med, sammenligner seg også garanter med en, og hun eller han har ikke «alt». Det skal jeg love deg.

Hvis du snur om dine tanker om til noe positivt, så skal du se du får det mye bedre med deg selv. For vi alle er bare uperfekte mennesker som er helt like på mange forskjellige måter. Og ingen er bedre enn andre. I ditt liv er du viktigst, du skal settes opp i skyene, og det er du som skal bli prioritert av tankene dine.

For at du skal kunne snu på dine tanker må du også se deg rundt i verden med ett stort smil og ett stort hjerte. Da vil du også se det gode i deg. For ingen har noe mer enn det du har.

Jeg har ikke alltid vært en sterk jente, og jeg er heller ikke den sterkeste enda. Jeg har blitt oversett, valgt bort og nedprioritert mye – i livet mitt. Men jeg har lært meg å akseptere dette, gå med hevet hode å tenke at du vil gå glipp av noe ganske bra. Avvisninger og nedprioriteringer i livet er kun sunt for ditt egen styrke. Jeg har blitt sterkere av å ha en god lærdom i ryggsekken. Og nå så ser jeg dette kun som en erfaring, fordi jeg klarer å snu om tankene mine til positivitet. – Jeg lover deg du vil ha det mye bedre med deg selv.

 

Jeg vil du skal ta verden med storm, med ditt store hjerte og smil; livet ditt blir plutselig full av kjærlighet og positivitet.

Du er bra nok, – men bare du kan bevise det.

 

God fredagskveld, kjære lesere.